HautausNetti.Fi

                          Yrityksemme HautausNetti.Fi

Liikeideamme on tarjota hautausalanpalveluita internetin välityksellä. 

Esittelemme tuotteet, palvelut ja opastamme kuinka hautajaiset järjestetään. 

Internet vapauttaa meidät kalliin liikepaikan hankinnalta ja ylläpidolta joten voimme tarjota asiakkaallemme erittäin kilpailukykyiset hinnat.

Internet antaa myös sinulle mahdollisuuden tutustua tuotteisiimme ajasta ja paikasta riippumatta. Lisäksi voit käyttää niin paljon aikaa tuotteiden valitsemiseen kuin katsot tarpeelliseksi.

Hautajaisten järjestelyihin ja tuotteiden valintaan voivat osallistua kaikki omaiset. Toiselta paikkakunnalta tai ulkomailta voivat omaiset järjestää kaikki hautajaisjärjestelyihin liittyvät asiat.
Jos omaiset asuvat eripaikkakunnilla on tuotteiden valinnasta päättäminen helpompaa.

HautausNetti.Fi on avoinna / tavoitettavissa aina. Vaivattomasti netissä koska tahansa.
Sinun ei tarvitse tehdä hätiköityjä päätöksiä vaan voit rauhassa tutkia ja tutustua tuotteisiimme.

Sinun ei tarvitse erikseen lähteä hautaustoimistoon. Perinteisessä hautaustoimistossa tehdään usein nopeita päätöksiä eivätkä kaikki halukkaat välttämättä pääse vaikuttamaan valintoihin.

Olemme yrittäneet tehdä tuotteiden valinnan mahdollisimman helpoksi vaikka valikoimastamme löytyy yli 130 tuotetta.

Vainajasta huolehtiminen on hyvissä ja osaavissa käsissä. Kuljetuksemme hoitaa Helsingin Hautauskuljetus K. Katajamäki Oy yli 10 vuoden kokemuksella niin koti- kuin ulkomailla. 

Kaikki yhteistyökumppanimme ovat hyvämaineisia suomalaisia yrityksiä, jotka ovat toimineet hautausalalla kymmeniä vuosia.

Tuotteista olemme pyrkineet tuomaan esiin kaikki oleelliset tiedot kuvien ja tekstin avulla. Lisätietoja tuotteista ja palveluista saat puhelimitse tai sähköpostilla.

Soittamalla tai laittamalla tekstiviestin Reima Huotarille 040 5166 323 saamme yhdessä hoidettua kaikki hautaukseen liittyvät asiat. Voit myös jättää kysymyksesi ja yhteystietosi palaute / tilaus-lomakkeella tai sähköpostiin Reima.Huotari@HautausNetti.Fi

Palvelemme kaikkia uskontokuntia ja huomioimme heidän erilaiset tarpeensa.
Palvelemme hienotunteisesti jokaista, kunnioittaen toimeksiantajamme henkilökohtaista vakaumusta.

Olemme vaitiolovelvollisia meille uskotuista asioista.